NEJVĚTŠÍ ON-LINE KNIHOVNA V ČR

Karel Kryl


[životopis] [dílo] [odkazy] [citáty

 

Karel Kryl - dílo

knizka
Bibliografie:
  • Hraje a zpívá Karel Kryl
  • Kníška Karla Kryla, 1972
  • Sedm básniček na zrcadlo, 1974
  • Pochyby, 1977
  • 17 kryptogramů na dívčí jména, 1978
  • (Zpod stolu) sebrané spisy, 1978
  • Slovíčka, 1980
  • Amoresky, 1982
  • Z mého plíživota - (Zpod stolu) sebrané spisy II, 1982
  • Zbraně pro Erató, 1987
  • Lot, 1990
  • Sněhurka v hadřících, 1992
  • Pod grafiku, 1993
  • Půlkacíř, 1993
  • Krylogie, 1994
  • Krylias & Odysea, 1995
  • Písně Karla Kryla od A do Ž, 1995
  • Znamení doby, 1996
  • Spisy I, 1997
  • Spisy II, 1997
  • Spisy III (Krylogie; Půlkacíř), 1997
  • haraKRYLí, 2004
  • Cesta je prach..., 2005
  • Ostrov pokladů, 2005
  • Rozhovory, 2006
  • Pochyby, 2006
  • Texty písní
  • Básně
Diskografie:
  • Bratříčku, zavírej vrátka, 1969
  • Rakovina, 1969
  • Maškary, 1970
  • Carmina Resurrectionis, 1974
  • Dívka havířka / Azbuk, 1978
  • Karavana mraků, 1979
  • Plaváček, 1983
  • Ocelárna, 1984
  • Omezená seuverenita / Jedůfka, 1986
  • Karel Kryl in Boston ’88 I., II., 1988
  • Dopisy, 1988
  • Nachtasyl 31.10.1987, 1988
  • Tekuté písky, 1990
  • Filmový portrét, 1991
  • Dvě půle lunety aneb rebelant o lásce, 1992
  • Monology, 1992
  • PF 93, 1992
  • To nejlepší, 1993
  • Kdo jsem?, 1993
  • Krylogie 19. 4. a 24. 5. 1993, 1994
  • Australské momentky, 1995
  • Děkuji, 1995
  • Jedůfky, 1996
  • Krylogie – Reduta (9. 6. 1993 a 24. 5. 1993), 1996
  • To nejlepší 2, 1998
  • Karel Kryl śpiewa we Wrocławiu..., 2004
  • Šuplíky, 2005
  • LIVE!, 2006
  • Koncert z Melbourne, 2006
  • Koncert ze Sydney, 2006
  • Miláčku, 2007
  • Akordy, 2008
  • Živě v Československu, 2009
  • Ostrava 1967-1969, 2009
  • Zas padá listí..., 2010
  • Koncerty 1989/1990, 2011

Akce tohoto týdne:

Jaroslav Hašek: balíček 4 elektronických knih (PDF+ePub)     za 156  101 Kč (-35%)

 

→     Další balíčky kompletních knih za výrazně zvýhodněné ceny

  

 

Tajemství Karla Kryla - Světlovská Dagmar
 
 
cena původní: 249 Kč
cena: 209 Kč
Tajemství Karla Kryla - Světlovská Dagmar
Krylogie - Kryl Karel
 
 
cena původní: 348 Kč
cena: 292 Kč
Krylogie - Kryl Karel
Rýmované komentáře - Kryl Karel
 
 
cena původní: 158 Kč
cena: 133 Kč
Rýmované komentáře - Kryl Karel

úvod ~ novinky ~ autoři ~ díla ~ galerie ~ historie ~ perličky ~ slovník ~ odkazy ~ fórum ~ diskuse

mapa webuediční plánkniha návštěve-mail

 

Literární doupě - on-line knihovna, zdroj pro čtenářský deník, referáty, seminárky z češtiny, přípravu na maturitu a povinnou četbu; knihy zdarma (free e-books), recenze, ukázky, citáty, životopisy, knihy pro Kindle

 

© 2001-2019 Johanesville

TOPlist