NEJVĚTŠÍ ON-LINE KNIHOVNA V ČR

Karel Kryl


[životopis] [dílo] [odkazy] [citáty

 

Karel Kryl - dílo

knizka
Bibliografie: Diskografie:
  • Bratříčku, zavírej vrátka, 1969
  • Rakovina, 1969
  • Maškary, 1970
  • Carmina Resurrectionis, 1974
  • Dívka havířka / Azbuk, 1978
  • Karavana mraků, 1979
  • Plaváček, 1983
  • Ocelárna, 1984
  • Omezená seuverenita / Jedůfka, 1986
  • Karel Kryl in Boston ’88 I., II., 1988
  • Dopisy, 1988
  • Nachtasyl 31.10.1987, 1988
  • Tekuté písky, 1990
  • Filmový portrét, 1991
  • Dvě půle lunety aneb rebelant o lásce, 1992
  • Monology, 1992
  • PF 93, 1992
  • To nejlepší, 1993
  • Kdo jsem?, 1993
  • Krylogie 19. 4. a 24. 5. 1993, 1994
  • Australské momentky, 1995
  • Děkuji, 1995
  • Jedůfky, 1996
  • Krylogie – Reduta (9. 6. 1993 a 24. 5. 1993), 1996
  • To nejlepší 2, 1998
  • Karel Kryl śpiewa we Wrocławiu..., 2004
  • Šuplíky, 2005
  • LIVE!, 2006
  • Koncert z Melbourne, 2006
  • Koncert ze Sydney, 2006
  • Miláčku, 2007
  • Akordy, 2008
  • Živě v Československu, 2009
  • Ostrava 1967-1969, 2009
  • Zas padá listí..., 2010
  • Koncerty 1989/1990, 2011

Akce tohoto týdne:

Edgar Wallace: balíček 16 elektronických knih (PDF+ePub)     za 545  218 Kč (-60%)

 

→     Další balíčky kompletních knih za výrazně zvýhodněné ceny

  

 

Karel Kryl -
 
 
cena původní: 313 Kč
cena: 275 Kč
Karel Kryl -
Karel Kryl 70 - Kryl Karel
 
 
cena původní: 149 Kč
cena: 149 Kč
Karel Kryl 70 - Kryl Karel
Půlkacíř - Kryl Karel, Čermák Miloš
 
 
cena původní: 119 Kč
cena: 101 Kč
Půlkacíř - Kryl Karel, Čermák Miloš

úvod ~ novinky ~ autoři ~ díla ~ galerie ~ historie ~ perličky ~ slovník ~ odkazy ~ fórum ~ diskuse

mapa webuediční plánkniha návštěve-mail

 

Literární doupě - on-line knihovna, zdroj pro čtenářský deník, referáty, seminárky z češtiny, přípravu na maturitu a povinnou četbu; knihy zdarma (free e-books), recenze, ukázky, citáty, životopisy, knihy pro Kindle

 

© 2001-2017 Johanesville

TOPlist